Når den anerkendte og erfarne korleder 31. oktober kommer til Gørding Kirke med korworkshop, er der garanti for godt humør og dejlig musik. 

Janne Wind er uddannet solist og sanger fra Rytmisk Musikkonservatorium, og har i mere end 25 år arbejdet som korleder over hele landet.

Janne har komponeret nye melodier til gamle kendte salmetekster, som vi skal snuse til, og vi skal også synge gospelsange med festlige swingende rytmer og masser af krop og bevægelse og rørende ballader, der åbner hjerter og stemmer helt op. 

Vi nærmer os Allehelgen-tiden, som handler om lys, mørke og minder. Det lette og det tunge. Det skal musikken denne dag afspejle, så vi tænder lys i mørket og får en dejlig dag med fællesskab, nærvær, latter og masser af musik.
Alle kan være med! Alle aldre, alle niveauer og stemmer. Hver fugl synger med sit næb og når vi hjælpes ad bliver det til skøn musik som vi lærer sammen. 

Workshoppen starter kl. 13.00 og afsluttes med en koncert, hvortil alle er velkomne kl. 17.00. 

Det er gratis at deltage i workshoppen. Tilmelding til præsten, Pernille Troldborg på 61 68 31 33 eller på mail ptr@km.dk

På gensyn!

Ps: Der bliver først jubilæumskoncert med Decemberkoret næste år, så her er chancen for at synge sammen, så meld dig til dette gode tilbud!